Nieuwe cursus gestart

Wij zijn begonnen met een nieuwe cursus. Privé cursus; van basis naar beter, macrocursus ect.

 

Met de cursus beginnen we natuurlijk met een kopje koffie of thee, daarna leggen we u wat uit over uw camera en gaan we dit oefenen. U krijgt ook nog wat oefeningen mee na huis speciaal aangepast op uw vaardigheden.

One Comment on “Nieuwe cursus gestart

  1. Al sinds dat ik digitaal fotografeer, en dat is sinds 2008, kom ik bij Jan van Galen in de winkel. Koop er mijn camera’s met toebehoren zoals lensen e.d. en laat via van Galen al mijn foto’s afdrukken, op papier of op een andere ondergrond vervaardigen. Jan van Galen adviseert mij daarin op een juiste manier.
    Ik vind de service die van Galen Fotografie biedt van een erg hoog niveau.
    Jan en ook zijn personeel, zijn kundig, niet alleen op technisch gebied bij de uitleg over camera’s, maar ook geven zeer handige tips waar het gaat om het maken van een foto en hoe die te bewerken via een bewerkingsprogramma op de computer of bij het afdrukken van een foto in zijn winkel.
    Ik vond dat ik dit na meer dan tien jaar ervaring bij Van Galen Fotografie wel eens mocht zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *