Afdrukservice

Nieuw:

 

1-uurservice

Foto printen 20×30/30×40 cm

op mat fotopapier

Via onze kiosk in de winkel kunt u in onze winkel fotoproducten bestellen, die u DIRECT kunt laten printen of later af kunt halen.

Daarnaast kunt u ook foto’s laten afdrukken op canvas, fotokado’s, posters, fotoboeken, dibond, aluminium  etc. deze bestanden kunt u naar onze mail sturen met het gewenste formaat en eventueel aanpassingen (van kleur naar zwart wit bijvoorbeeld) erbij; wij regelen de rest!. Bij afhalen betaalt u gewoon in onze winkel. Er zijn enorm veel mogelijkheden met uw digitale bestanden!

 Mocht u dingen via de website willen bestellen hebben wij hier een link.

U kunt uw foto’s ook naar ons mailen zodat wij ze direct voor u kunnen printen in de maten 10×15, 13×18, 15×15 en 15×20.

 

 

Stuur uw bestanden via wetransfer: info@vangalenfotografie.nl  en snel daarna liggen ze voor u klaar.

Met onze Kodak-printer kunt u direct foto’s afdrukken vanaf mobiel.

Smartphone foto’s drukken wij direct af in diverse maten. Aan de rechterzijde ziet u een smartphone-foto die wij hebben uitgesneden als panorama en mooi ingelijst met een passepartout op maat. Geweldig toch? Doe meer met uw dierbare momenten om niet te vergeten….
In onze winkel zijn veel voorbeelden beschikbaar van de diverse mogelijkheden die u met uw foto’s kunt doen. Wandel eens vrijblijvend bij ons naar binnen om te kijken en vooral te voelen want wat is er veel om uw herinneringen levend te houden!

 

Geweldige actie van onze nieuwe afdruk service; Klik hier om via de website te bestellen!