Marktplein 16
6971 AB Brummen
Tel. 0575-564777
Fax. 0575-560729
E-Mail: info@vangalenfotografie.nl

Copyright © 2018, Van Galen Fotografie.
Site door Elissen.com Websolutions.Fotocursus

Losse privé-lessen fotografie.

We hebben de laatste jaren met veel plezier diverse fotocursussen gegeven in onze winkel. Er is echter steeds vaker de vraag naar meer aandacht op een ander tijdstip en daarom zijn we ons meer gaan richten op losse privélessen. Dit pakt erg goed uit omdat je dan 1 op 1 aandacht krijgt en de les echt op jou gericht is op het moment dat het jou het beste past.

Deze privé-cursus omvat 3 momenten van een uur waarbij je uitleg krijgt mét thuisopdrachten om lekker aan de slag te gaan met je camera. De totale kosten bedragen €125,00  incl. werkboek die je kunt gebruiken voor aantekeningen en als naslagwerk. Dit alles uiteraard onder genot van koffie/thee.

Andere opties zijn in overleg uiteraard mogelijk. 

 

Kom gerust langs in de winkel voor meer informatie.

 

Heeft u belangstelling voor onze cursussen, privélessen of workshop, mail ons : Klik hier , doe een verzoek om informatie te ontvangen en we sturen u z.s.m. een berichtje. 

 

De workshop naar de Loenermark was een succes. Het weer zat mee en we hebben daar heerlijk kunnen fotograferen. Hieronder een kleine impressie.

"De workshop vond ik geslaagd. Ik heb weer van alles geleerd en vond het een ontspannende gezellige dag. Je vrouw uiteraard ook bedankt voor al het lekkers!" Groet, Ans.